Europæisk partnerskab forstærker markedsposition i Skandinavien.

Tune, 27. juli 2023: Petro-Chem A/S annoncerer I dag med stor glæde et nyt partnerskab. Partnerskabet bliver indgået med producenten Akfix, som er Tyrkiets største producent af PU-aerosolskum og silikoneforseglingsmidler. Petro-Chem A/S har eneret på distribution af alle Akfix produkter i Danmark, Norge, Sverige, Færøerne og Island.

Petro-Chem er anerkendt for sin dybdegående viden inden for smøremidler i lang række brancher i Skandinavien. Ved at indgå et partnerskab med Akfix, vil Petro-Chem A/S være i stand til at tilbyde en bredere vifte af produkter til eksisterende kunder og samtidig udvide tilstedeværelsen i markedet. Dette strategiske samarbejde betyder konkret at Petro-Chem A/S nu tilbyder et komplet program af smøremidler, herunder olie, fedter og sprays, samt en totalløsning bestående af klæbemidler og lime, tætningsmidler og silikoner, PU-skum, tekniske aerosoler, vandtætnings- og varmeisoleringsprodukter, efterplejeprodukter til biler og desinfektionsmidler.

”Vi arbejder hver dag på at tilbyde de produkter vores kunder efterspørger, derfor var det et naturligt valg for os at indgå et partnerskab med Akfix” siger Peter Lenthe, Adm. direktør hos Petro-Chem A/S og tilføjer ”Akfix har igennem de seneste 20 år udviklet en totalløsning til bygge- og anlægsvirksomheder ved at lytte til markedets behov, det gør det ideelt for os at introducere netop disse kvalitetsprodukter til vores kunder ”.

Petro-Chem A/S er forpligtet over for deres kunder og har som mål at imødekomme deres behov og forventninger på alle niveauer. Sammen med Akfix er Petro-Chem A/S i stand til at identificere de bedste løsninger, ved at kombinere ekspertise og teknisk knowhow. Med erfaring og knowhow kan Petro-Chem A/S tilbyde en produktportefølje der forbedrer effektiviteten, sikkerheden og holdbarheden af vores kunders operationelle tiltag.

Om Petro-Chem A/S
Petro-Chem A/S tilbyder alle former for smøremidler til en lang industrier i Skandinavien, herunder biologisk nedbrydelige smøremidler, olier, fedter og egne produkter. Alle produkter er nøje udviklet i samarbejde med ledende producenter med den seneste teknologi for at sikre bedst mulig kvalitet. Petro-Chem A/S repræsenterer ydermere Petro-Canada Lubricants i Danmark, Norge, Sverige, Færøerne og Island.

Om Akfix
Som Tyrkiets største producent af PU-aerosolskum og silikoneforseglingsmidler har Akfix i mere end 20 år udviklet en dybdegående knowhow, hvilket gør Akfix i stand til at producerer de bedste produkter tilgængelig på markedet. Akfix er en professionel og international virksomhed inden for polyuretanskum og fugemassemarked, udvikling og levering. Dette gør Akfix i stand til at tilbyde et komplet sortiment af professionelle produkter til bl.a. bygge- og anlægsvirksomheder i deres daglige drift.