Om Petro-Chem

Petro-Chem startede i 2000 som eneste importør og distributør af Petro-Canada Lubricants’ smøreolier og smørefedter i Danmark, Grønland og Færøerne. Senere fulgte samme aftale for Sverige og Norge i 2015 og 2017.

Petro-Canada Lubricants er et fuldt integreret olieselskab med egne raffinaderier, udvikling og forskning samt markedsføring via distributører i mere end 90 lande.

Med grundlag i den patenterede ”HT-proces” har Petro-Canada siden 1988 vokset til en verdensomspændende leverandør af højeste kvalitets smøreolie produkter. De er f.eks. i dag verdens største leverandør af  fødevaregodkendte smøreolier og hvide olier. Petro-Canada Lubricants er verdens største leverandør af gruppe 2 og 3 base olier.

Med den unikke ”HT-proces” sikrer Petro-Canada Lubricants markedets bedste smøreolier med mindre smøreolieforbrug, færre smøreintervaller, reduktion af maskinslitage og -nedbrud, længere levetid af maskiner, mindre friktion, reduktion af energiforbrug og en forbedring af driftsøkonomien. Herved reduceres miljøpåvirkningerne og CO2 udledning!

Petro-Chem tilbyder alle former for smøring fra Automotiv, tunge køretøjer, alle former for industri samt fødevareindustrien med fuldt dækkende produktprogram inklusiv biologisk nedbrydelige smøreolier.

Petro-Chem er stolte over at kunne forbedre vores kunders driftsøkonomi, driftsikkerhed og effektivitet gennem et tæt samarbejde, hvor vi altid leverer hvad vi lover!

Ud over at repræsentere Petro-Canada Lubricants har vi udviklet en lang række af egne produkter for at kunne møde vores kunders specifikke behov. Vores egne produkter er nøje udviklet i tæt samarbejde med ledende producenter med seneste teknologi for at sikre bedst mulige kvalitet til bedste pris og mindste miljøpåvirkning.

Petro-Chem har etableret eget top-moderne lager i forbindelse med administrationen i Tune. Hermed sikrer vi direkte og kontinuerlig kommunikation mellem lager og administration, hvor alt styres med stregkoder, således vi til enhver tid har styr på varer, placeringer, hvad vi har på lager, hvilke produkter er i transit og meget mere. I sidste ende for at sikre vores kunder altid får de varer de har bestilt og til tiden. Bestiller du i dag inden kl. 12.00, leverer vi næste dag overalt i Danmark.

Vi udvikler fortsat nye produkter i tæt samarbejde med kunder, leverandører og laboratorier, så har I et specifikt behov har vi mulighederne for at udvikle det rette produkt og hurtigt.

Hvis du mangler nogle produkter på vores hjemmeside er du altid velkommen til at kontakte os på info@petrochem.dk eller 7070 1881.

Kultur og værdier

Vores fælles kultur og værdier er et absolut grundlæggende fundament for driften af vores virksomhed, hvor vores kunders behov og tilfredshed med samarbejdet og produkterne er vores vigtigste mål.