Varme-transmissionsolier

 • Petro-Canada´s CALFLO™ AF er en effektiv varmetransmissionsolie formuleret til at reducere driftsomkostninger i systemer, hvor resistens overfor oxidation er afgørende for længere livstid cyklus. Operationstemperatur op til 316°C.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s CALFLO™ HTF er en varmetransmissionsolie specielt udviklet til systemer der opererer med en driftstemperatur på op til 326 °C. Calflo HTF er en unik varmetransmissionsolie, der kombinere høj termisk stabilitet og renhed hvormed længere levetid opnåes.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s CALFLO™ LT er en syntetisk varmeoverføringsolie, der er egnet til brug over bredt driftstemperaturområde fra -40 til 288 °C. Den er formuleret til reducere driftsomkostninger ved at reducere oxidering.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s CLEANING FLUID er specielt formuleret til effektivt at rense meget beskidte varmetransmissionsanlæg inklusiv systemer med kraftige kulbelægninger forårsaget af aromat baserede varmetransmissionsolier.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s FLUSHING FLUID. For at maksimere ydelsen på et varmeoverførselsystem samt forlænge levetid af HTF-olien, anbefaler Petro-Canada stærkt at skylle systemet igennem med FLUSHING FLUID inden påfyldning af en ny varmeoverførsel væske.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PETRO THERM er en varmetransmissions-olie specielt udviklet til brug i ikke komprimerede indirekte opvarmede varmetransmissions-systemer, der har en driftstemperatur på op til 315 °C. PETRO TERM er kendetegnet ved at være baseret på Petro-Canada's unikke baseolie hvorfor der kan påregnes væsentlig længere levetid på olien.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S