Varme-transmissionsolier

Hjem » Varme-transmissionsolier
 • Petro-Canada´s CALFLO™ AF er en effektiv varmetransmissionsolie formuleret til at reducere driftsomkostninger i systemer, hvor resistens overfor oxidation er afgørende for længere livstid cyklus. Operationstemperatur op til 316°C.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s CALFLO™ HTF er en varmetransmissionsolie specielt udviklet til systemer der opererer med en driftstemperatur på op til 326 °C. Calflo HTF er en unik varmetransmissionsolie, der kombinere høj termisk stabilitet og renhed hvormed længere levetid opnåes.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s CALFLO™ LT er en syntetisk varmeoverføringsolie, der er egnet til brug over bredt driftstemperaturområde fra -40 til 288 °C. Den er formuleret til reducere driftsomkostninger ved at reducere oxidering.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s CLEANING FLUID er specielt formuleret til effektivt at rense meget beskidte varmetransmissionsanlæg inklusiv systemer med kraftige kulbelægninger forårsaget af aromat baserede varmetransmissionsolier.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s FLUSHING FLUID. For at maksimere ydelsen på et varmeoverførselsystem samt forlænge levetid af HTF-olien, anbefaler Petro-Canada stærkt at skylle systemet igennem med FLUSHING FLUID inden påfyldning af en ny varmeoverførsel væske.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • MOL Farm NH Ultra er en højkvalitets universal traktorolie (UTTO), som er fremstillet på en baseolie der yder fremragende, selv ved lave temperaturer. Denne traktorolie sikrer optimal beskyttelse og effektivitet, hvilket gør den til det ideelle valg for landmænd, der ønsker at opretholde deres udstyr i top stand.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PETRO THERM er en varmetransmissions-olie specielt udviklet til brug i ikke komprimerede indirekte opvarmede varmetransmissions-systemer, der har en driftstemperatur på op til 315 °C. PETRO TERM er kendetegnet ved at være baseret på Petro-Canada's unikke baseolie hvorfor der kan påregnes væsentlig længere levetid på olien.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S