Fedter egnet til kontakt med fødevarer

Hjem » Smøremidler egnet til kontakt med fødevarer » Fedter egnet til kontakt med fødevarer
 • PC FG 3H GREASE er egnet til kontakt med fødevarer, som en 3H-godkendt fedt, til brug hvor direkte kontakt med fødevarer er tilfældet som feks. i slagterhuse.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG ASSEMBLY PASTE er en pasta som er egnet til kontakt med fødevarer til brug ved montage, hvor fastlåsning og korrosion vil undgås. Pastaen er vandskyende og fungerer glimrende, hvor der også rengøres med vand og alkaliske rengøringsmidler. Fås bla. i en handy 200 gr. plast tube.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG CHAIN OIL 50 er en letflydende NSF H1 godkendt kædeolie, der er fremstillet til at penetrere og smøre det vigtigste sted nemlig mellem stift og bøsning. Produktet er egnet til kontakt med fødevarer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG GREASE SYNTHETIC SOFT er egnet til kontakt med fødevarer med en avanceret NSF H1 godkendt fedt til centralsmøre systemer fødevareindustrien samt glidestangsfedt. Fedten er baseret på en syntetisk baseolie samt kalcium sulfonat sæbe for at sikre lav slitage, lavt energiforbrug og lang levetid.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY ™ FG GREASE er et smøremiddel, som er egnet til kontakt med fødevarer og specielt formuleret på aluminium complex, som leverer fremragende smøring ved med overlegne tekniske egenskaber og lav oxidation.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG CLEAR GREASE giver glimrende slidbeskyttelse i friktionslejer, glider, føringer og koblinger, hvor klart fedt i fødevarekvaliteten giver større synlighed for forurenende stoffer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG2 EXTREME GREASE er en Aluminium Complex smørefedt egnet til kontakt med fødevarer og med en høj baseolie viskositet. Fedten er udviklet til lave til middel hastigheder samt høje belastninger.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG GREASE er et smøremiddel specielt formuleret på aluminium complex, som leverer fremragende smøring ved med overlegne tekniske egenskaber og lav oxidation. Produktet er egnet til kontakt med fødevarer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG GREASE SYNTHETIC er en avanceret semi-syntetisk fedt egnet til kontakt med fødevarer, specialfremstillet til at klare de mest krævende opgaver indenfor fødevareindustrien. Produktets avancerede formulering baseret på seneste kalsium sulfonat complex teknologi, yder enestående beskyttelse mod slitage og udvaskning – indenfor et meget bredt temperaturinterval.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG GREASE SYNTHETIC HEAVY 220 er en avanceret semi-syntetisk fedt egnet til kontakt med fødevarer, specialfremstillet med høj baseolie viskositet til at klare de mest krævende opgaver indenfor fødevareindustrien, hvor høje bestaninger og chokbelastninger forkommer. Produktets avancerede formulering baseret på seneste kalsium sulfonat complex teknologi, yder enestående beskyttelse mod slitage og udvaskning – indenfor et meget bredt temperaturinterval.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S