Hydraulikolier

Hjem » Fødevare industri » Hydraulikolier
 • MOL Hydro HVLP 32 er en premium hydraulikolie. Olien er sammensat på baggrund af mineralske basisolier der har en ekstrem høj ydeevne i miljøer, hvor temperaturen er svingende. Den zinkholdige hydraulikolies additiver, hjælpe med at reducerer slitage på maskinelt.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • MOL Hydro HVLP 46 er en hydraulikolie, der kan anvendes over et bredt temperaturspænd. Produktet indeholder zink additiver der reducerer slitage og er sammensat af mineralske basisolier der har en høj ydeevne i miljøer med svingende temperaturer. Anvendes både i industrielle- og mobile hydrauliksystemer, der arbejder under tunge belastninger.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC Super Hydra HVLP 32 og 46 er en premium hydraulikolie, som anbefales til højtrykshydrauliksystemer eller udstyr, som arbejder over meget brede temperaturområder. Olien opfylder alle krav tilknyttet DIN 51524 DEL 3.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG AW er højtudviklede hydraulikolier som er egnet til kontakt med fødevarer. Produktet giver optimal smøring og maksimal renhed samt giver en jævn og smidig operation.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG AW er højtudviklede hydraulikolier, der giver optimal smøring og maksimal renhed samt giver en jævn og smidig operation. Produktet er egnet til kontakt med fødevarer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG AW er højtudviklede hydraulikolier som er egnet til kontakt med fødevarer. Produktet yder optimal smøring og maksimal renhed samt giver en jævn og smidig operation.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S