Hydraulikolier

Hjem » Kemisk industri » Hydraulikolier
 • MOL Hydro HVLP 32 er en premium hydraulikolie. Olien er sammensat på baggrund af mineralske basisolier der har en ekstrem høj ydeevne i miljøer, hvor temperaturen er svingende. Den zinkholdige hydraulikolies additiver, hjælpe med at reducerer slitage på maskinelt.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • MOL Hydro HVLP 46 er en hydraulikolie, der kan anvendes over et bredt temperaturspænd. Produktet indeholder zink additiver der reducerer slitage og er sammensat af mineralske basisolier der har en høj ydeevne i miljøer med svingende temperaturer. Anvendes både i industrielle- og mobile hydrauliksystemer, der arbejder under tunge belastninger.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC BIO-ECO 46 er en miljøvenlig og biologisk nedbrydelig hydraulikolie baseret på vegetabilsk ester. PC BIO-ECO 46 er på den svenske SP-liste.
      SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC PREMIUM ECO 46 HFDU er i den absolutte topklasse af miljøvenlige og biologisk nedbrydelige hydraulikolier baseret på udvalgte syntetiske estre og en speciel additiv pakke for at sikrer bedste egenskaber samt godkendelse på den Svenske Standard SS155434 liste (SP listen) over miljøgodkendte hydraulikolier samt "Readily Biodegradable" iflg. OECD 301B. Desuden har PC PREMIUM ECO 46 HFDU også den egenskab at være brandhæmmende.
      SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC Super Hydra HVLP 32 og 46 er en premium hydraulikolie, som anbefales til højtrykshydrauliksystemer eller udstyr, som arbejder over meget brede temperaturområder. Olien opfylder alle krav tilknyttet DIN 51524 DEL 3.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S