Sprays

 • PC FG CHAIN OIL LIGHT SPRAY er en avancerede NSF H1 godkendt olie der er egnet til kontakt med fødevarer og anvendes til smøring af kæder, specielt fremstillet til at give gode smøreegenskaber i kædens stift og bøsning. Opløsningsmidlerne i sprayen sikrer bedre penetrering ind mellem stift og bøsning hvorefter olien klæber godt hvilket mindsker "slyng-af".
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG GREASE SPRAY er en fedtspray egnet til kontakt med fødevarer, baseret på den seneste teknologi, hvor Petro-Canada's unikke baseolie er kombineret med en aluminium komplex sæbe. Det giver en højtydende fedt ved høje belastninger også under våde og salte forhold.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG GREASE SPRAY M. PTFE er en fedtspray egnet til kontakt med fødevarer, baseret på den seneste teknologi, hvor Petro-Canada's unikke baseolie er kombineret med en aluminium komplex sæbe og PTFE. Dette er en unik fedt til smøring med specielt høje belastninger og stød. Optimalt valg til våde og salte arbejdsbetingelser.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG MULTI SPRAY er en NSF H1 godkendt olie udviklet til kæde- og conveyor-smøring, hvor Petro-Canada's unikke baseolie og en skræddersyet additiv pakke sikrer optimal smøring og reduceret slitage også i kolde omgivelser. Produktet er egnet til kontakt med fødevarer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG STERIL OLIE M. PTFE SPRAY er egnet til kontakt med fødevarer og anvendes bl.a. indenfor levnedsmiddel og landbrugssektoren. Særdeles god ved store belastninger, høj varme. Korrosionsbeskytter og smører knive, værktøjer, kæder samt andre metaloverflader. Transparent, lugt- og smagsfri.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG STERIL OLIE SPRAY anvendesn indenfor levnedsmiddel- og landbrugssektoren. Produktet er egnet til kontakt med fødevarer. Korrosionsbeskytter og smører knive, værktøjer, kæder samt andre metaloverflader. Transparent, lugt- og smagsfri.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada’s PURITY™ FG MULTI APPLICATION SPRAY er egnet til kontakt med fødevarer og et avanceret førsteklasses smørefedt med stor klæbrighed, der gør fedten bliver hvor den skal virke.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S