Smøremidler egnet til kontakt med fødevarer

Hjem » Smøremidler egnet til kontakt med fødevarer
 • MOL Food Grease 00 er en fedt fremstillet af en syntetisk baseolie og et aluminium kompleks fortykningsmiddel. Fedten er egnet til kontakt med fødevarer, med smøremidlets H1 godkendelse. Både i det direkte og indirekte miljø af fødevareforarbejdning, hvor der er mulighed for utilsigtet fødevarekontakt.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG 3H GREASE er egnet til kontakt med fødevarer, som en 3H-godkendt fedt, til brug hvor direkte kontakt med fødevarer er tilfældet som feks. i slagterhuse.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG ASSEMBLY PASTE er en pasta som er egnet til kontakt med fødevarer til brug ved montage, hvor fastlåsning og korrosion vil undgås. Pastaen er vandskyende og fungerer glimrende, hvor der også rengøres med vand og alkaliske rengøringsmidler. Fås bla. i en handy 200 gr. plast tube.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG CHAIN OIL 50 er en letflydende NSF H1 godkendt kædeolie, der er fremstillet til at penetrere og smøre det vigtigste sted nemlig mellem stift og bøsning. Produktet er egnet til kontakt med fødevarer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG CHAIN OIL LIGHT SPRAY er en avancerede NSF H1 godkendt olie der er egnet til kontakt med fødevarer og anvendes til smøring af kæder, specielt fremstillet til at give gode smøreegenskaber i kædens stift og bøsning. Opløsningsmidlerne i sprayen sikrer bedre penetrering ind mellem stift og bøsning hvorefter olien klæber godt hvilket mindsker "slyng-af".
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG GREASE SPRAY er en fedtspray egnet til kontakt med fødevarer, baseret på den seneste teknologi, hvor Petro-Canada's unikke baseolie er kombineret med en aluminium komplex sæbe. Det giver en højtydende fedt ved høje belastninger også under våde og salte forhold.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG GREASE SPRAY M. PTFE er en fedtspray egnet til kontakt med fødevarer, baseret på den seneste teknologi, hvor Petro-Canada's unikke baseolie er kombineret med en aluminium komplex sæbe og PTFE. Dette er en unik fedt til smøring med specielt høje belastninger og stød. Optimalt valg til våde og salte arbejdsbetingelser.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG GREASE SYNTHETIC SOFT er egnet til kontakt med fødevarer med en avanceret NSF H1 godkendt fedt til centralsmøre systemer fødevareindustrien samt glidestangsfedt. Fedten er baseret på en syntetisk baseolie samt kalcium sulfonat sæbe for at sikre lav slitage, lavt energiforbrug og lang levetid.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG MULTI SPRAY er en NSF H1 godkendt olie udviklet til kæde- og conveyor-smøring, hvor Petro-Canada's unikke baseolie og en skræddersyet additiv pakke sikrer optimal smøring og reduceret slitage også i kolde omgivelser. Produktet er egnet til kontakt med fødevarer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG STERIL OLIE M. PTFE SPRAY er egnet til kontakt med fødevarer og anvendes bl.a. indenfor levnedsmiddel og landbrugssektoren. Særdeles god ved store belastninger, høj varme. Korrosionsbeskytter og smører knive, værktøjer, kæder samt andre metaloverflader. Transparent, lugt- og smagsfri.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC FG STERIL OLIE SPRAY anvendesn indenfor levnedsmiddel- og landbrugssektoren. Produktet er egnet til kontakt med fødevarer. Korrosionsbeskytter og smører knive, værktøjer, kæder samt andre metaloverflader. Transparent, lugt- og smagsfri.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s PURITY™ FG AW er højtudviklede hydraulikolier som er egnet til kontakt med fødevarer. Produktet giver optimal smøring og maksimal renhed samt giver en jævn og smidig operation.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S