Diverse

Hjem » Diverse

Vi har en lang række af tilkøbs-produkter, som fedtpistoler, pumper, tanke, fyldeanlæg og meget mere. Kontakt os venligst for yderligere information.

 • JKL ØJENSKYL & SÅR RENS OG BEHANDLING AF FORBRÆNDINGER

  JKL Medical Øjenskyl & Sår rens er udviklet og produceret for at redde dine øjne, hvis uheldet skulle være ude. Øjenskyl i en aerosol (trykflaske) renser øjet med en blid og behagelige stråle, i op til 15 min. pr. flaske, for enten fremmedlegemer eller kemikalier (ca 1 min for 50 ml) Traditionelle øjenskyller har som regel “kun” skylletid i omkring 2 min. hvilket JKL Medical øjenskyl er langt ude over – så kan du typisk skylle helt til ambulancen er fremme. Selve væsken er en steril isotonisk 0.9% natriumkloridopløsning, og er steril fra første til sidste dråbe – også selvom der går uger/måneder imellem brug. Holdbarheden er helt op til 3 år fra produktionsdato. Flasken indeholder et “bag-in can” system, der gør at væsken og drivmiddelet aldrig blandes. Deraf kan øjenskylleren yderligere bruges i alle positioner, ligegyldigt hvordan du holder flasken. JKL Medical Øjenskyl & Sår rens er af navnet også ideelt til at rense sår med samt påbegynde behandling af forbrændinger.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC ANTIRUST ++ er et rust-beskyttelsesmiddel som efterlader en særdeles effektiv voksagtig film, der giver rustbeskyttelse af overflader under udendørs forhold i 6-12 måneder og indendørs i mere end 24 måneder.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Til sikker og effektiv fjernelse af graffiti både inden- og udendørs. Overfladen skal afvaskes grundigt med vand før påføring og du opnår den optimale effekt når temperaturen er over 15 grader. Produktet opløser PVC, nylon, polycobonat, polystyren og flere andre gummi- og plastmaterialer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • PC SCRUBS HAND CLEANER HOLDER er en væghængt holder til PC SCRUBS WIPES til kabine i kørende materiel eller i produktion.
  Kontakt Petro-Chem A/S
 • TRI-FLOW med PTFE kan bl.a. anvendes på udskud, kraner, glideflader, lejer, ventiler, gearing og til vedligeholdelse. Med præcisionssprøjtedysen får du bedre kontrol, nem påføring selv ved svært tilgængelige områder.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S