Motor Gearolier

Hjem » Offshore, Skibe og Havne » Motor Gearolier
 • Petro-Canada´s TRAXON™ 80W-90 er en multi-grade heavy duty gearolie formuleret til at give fremragende langvarig slidbeskyttelse for at forlænge udstyrets levetid og reducere nedetid og vedligeholdelsesomkostninger. TRAXON™ anbefales til brug i mange manuelle transmissioner, differentieringer, kraftudtagsenheder og drev.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s TRAXON™ 85W-140 er en multi-grade heavy duty gearolie formuleret til at give fremragende langvarig slidbeskyttelse for at forlænge udstyrets levetid og reducere nedetid og vedligeholdelsesomkostninger ved høje driftstemperaturer. TRAXON™ anbefales til brug i mange manuelle transmissioner, differentieringer, kraftudtagsenheder og drev.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s TRAXON™ E SYNTHETIC linie af gearolier er formuleret til bla. at imødekomme udvidede olieskift-intervaller og krav om garanti for ydelses sat af Eaton Corporation (til transmissioner) og Dana CVSD Corporation (til aksler).
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s TRAXON™ E SYNTHETIC linje af gearolier er formuleret til bla. at imødekomme udvidede olieskift-intervaller og krav om garanti for ydelses sat af Eaton Corporation (til transmissioner) og Dana CVSD Corporation (til aksler).
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s TRAXON™ SYNTHETIC 75W-90 er førsteklasses multi-grade gearolie formuleret til at give fremragende langvarig slidbeskyttelse og forlænge udstyrets levetid samt reducere nedetid og vedligeholdelsesomkostninger.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s TRAXON™ SYNTHETIC MTF 75W-80 er specielt udviklet til brug i nyeste synkroniserede automatiserede manuelle gear. Er bl.a. ideel til Volvo I-skift og Mack mDrive.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s TRAXON™ XL SYNTHETIC BLEND 75W90 til brug året rundt i mange manuelle transmissioner, differentialer, strømudtagsenheder og drev, der findes på personbiler, lastbiler og terrængående køretøjer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S
 • Petro-Canada´s TRAXON™ XL SYNTHETIC BLEND 80W140 til brug året rundt i mange manuelle transmissioner, differentialer, strømudtagsenheder og drev, der findes på personbiler, lastbiler og terrængående køretøjer.
       SDS    Kontakt Petro-Chem A/S