Petro-Canada

Petro-Canada er Canadas største olie og gas firma, med ca. 11.000 ansatte. Petro-Canada er organiseret i 2 divisioner der dels tager sig af olie- og gas efterforskning og udvinding – dels af raffinering, markedsføring og distribution af mere end 350 færdig formulerede olie og fedt produkter – til alle typer af automotive og industrielle smøreopgaver. I Canada har Petro-Canada opkøbt og integreret virksomhederne Atlantic Richfield, Pacific Petroleum, B.P. og Gulf.
Petro-Canada Lubricants ejes i dag af Holly Frontier, og er en af verdens største producenter af smøremidler – og den største producent i verden af hvide olier. Petro-Canada er i dag repræsenteret i mere end 70 lande.

Petro-Canadas produkter

Baseolierne til Petro-Canadas produkter er alle fremstillet af Petro-Canada selv og kommer fra den unikke patenterede ”HT- proces”. Denne raffineringsproces indebærer, at råolien raffineres gennem 3 katalytiske trin, og giver en vandklar 99,9% ren mættet paraffinsk baseolie, der har de syntetiske oliers egenskaber.

Petro-Canadas produkter har de gode syntetiske oliers termiske og oxidationsmæssige egenskaber, samtidigt med at de har mineraloliens overlegne smøreevne.

Petro-Canada fremstiller smøremidler til alle smøreopgaver f.eks. bil, mc, båd, tog, autoværksteder, land- & skovbrug, levnedsmiddel- & kosmetik industrien, plastindustrier osv. Petro-Canadas produkter opfylder de højeste standarder inden for samtlige anvendelsesområder. Petro-Canada er OEM producent til flere af verdens største motor- & maskinproducenter.

Prispolitik

Petro-Canadas produkter tilhører de bedste og mest miljøtilpassede smøremidler, som kan købes på markedet. Petro-Canada er verdens største producent af ”low cost” baseolier. Derfor kan Petro-Canada markedsføre sine produkter med et for forbrugeren attraktivt forhold mellem pris og kvalitet.

Petro-Canada-Lubricants.com