HYDRAULIKOLIER

MOL Hydro HV 32 er en højkvalitets hydraulikolie, fremstillet af nøje udvalgte mineralske basisolier. Olien indeholder additiver der virker rensende, herunder et zinkadditiv til at reducere slitage.

SDS   

MOL HYDRO HV 46 er en premium hydraulikolie fremstillet på mineralske basisolier, som indeholder zinkadditiv der kan anvendes over et bred temperaturområde. Olien anvendes primært i industrielle og mobile hydrauliksystemer, der arbejder under tunge belastninger.

SDS   

MOTOROLIER

DURON UHP E6 10W-40 er af uovertruffen kvalitet, giver fremragende beskyttelse af motoren og forlænger motorens levetid, samt skifteintervaller. DURON er best-in-class i alt slags vejr med høj ydeevne og bedre virkningsgrad for mange on-road og off-road applikationer.

SDS   

DURON UHP E6 5W-30 er specielt designet til at bevare oliens til friske egenskaber, hvilket gør det muligt at give den maksimale beskyttelse i f.eks. standard- og udvidede skifteintervaller.

SDS   

DURON SHP 10W-30 rene basisolier forlænger olieskiftintervaller og reducerer top-ups. Med fremragende forskydningsstabilitet og pumpbarhed, bidrager olien til at skabe omfattende beskyttelse til vitale motordele. På samme tid fremmer olien motorens ydeevne i en bred vifte af driftsbetingelser.

SDS   

DURON SHP 15W-40 er formuleret med en syntetisk baseolieblanding og højtydende additiver, som overstiger ACEA E7 og E9 standarder. Olien er designet til at levere best-in-class motorbeskyttelse, i alt slags vejr.

SDS   

FEDT

PEERLESS OG2 RED GREASE anvendes som EP2 fedter til centralsmøringssystemer. Denne fedt er en all-round NLGI 2 fedt formuleret til at give høj beskyttelse over høje belastninger, selv i maritime miljøer.

SDS   

VÆRD AT VIDE

Udfyld kontaktformularen og vælg den ønskede hydraulik- og motorolie du gerne vil anvende. Hvis du er i tvivl om, hvilke olier der passer bedst til dine behov kan du læse mere om produkterne til venstre.

For yderligere information, kan du downloade tekniske- og sikkerhedsdatablade på alle produkter. Er du stadig i tvivl, rådgiver vores eksperter dig meget gerne til at finde det produkt der passer dine behov. Udfyld blot kontaktformularen.

Tilbuddet inkluderer 10 Fedtpatroner PEERLESS OG2RED (NLGI 2), 2 stk. olieanalyser* og fri fragt i hele landet, uanset hvilken hydraulik- og motorolie du vælger. Samlet pris pr. pakke: 14.000 kr. ekskl. moms.

*Medfølger kun, hvis du anvender olieanalyser.

SAMMENSÆT DIN PAKKE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn

INKLUSIV I DIN PAKKE

✅ 10 Fedtpatroner PEERLESS OG2RED (NLGI 2)
✅ 2 stk. olieanalyser
✅ Fri fragt i hele landet

TILBUDDENE
SLUTTER OM
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec