Alle produkter

Buy Our Software

 • PC PAKNINGSISTANDSÆTTER er en højeffektiv additiv der beskytter og bevarer o-ringe og pakninger i optimal stand. Forebygger kostbare reparationer og nedetid.
       SDS
 • Petro-Canada´s TRAXON™ SYNTHETIC MTF 75W-80 er specielt udviklet til brug i nyeste synkroniserede automatiserede manuelle gear. Er bl.a. ideel til Volvo I-skift og Mack mDrive.
       SDS
 • PC COMPRESSOR OIL 100A er en kølekompressorolie til ammoniakanlæg med viscositet på 100, der mindsker olieforbruget med op til 80%, har længere holdbarhed, medfører mindre slidtage på lejer og giver lavere driftsomkostninger.
       SDS     
 • PC MULTIRENS SPRAY er en særdeles effektiv spray til at fjerne rester af olie, betumen, asfalt, fedt samt fastgroet snavs.
      SDS
 • PC FG ASSEMBLY PASTE er en fødevaregodkendt pasta til brug ved montage, hvor fastlåsning og korrosion vil undgås. Pastaen er vandskyende og fungerer glimrende, hvor der også rengøres med vand og alkaliske rengøringsmidler. Fås bla. i en handy 200 gr. plast tube.
       SDS     
 • DURATRAN SYNTHETIC er en fuldsyntetisk heavy-duty gear- og hydraulikolie designet til entreprenør- og landbrugsmaskiner, hvor olien kan bruges til gear, hydraulik, power take-off, våde bremser og servostyring på samme tid. Bruges hvor der er stor temperatur udsving og kan bruges ned til -40 gr.C
      SDS     
 • Petro-Canada Lubricants' DURATAC NON-DRIP klæbrige kædeolier således vedhæfter kæder i brug uden at blive slynget af. DURATAC NON-DRIP er formuleret på Petro-Canada Lubricant's ultra rene baseolier samt en special-udviklet additiv pakke, der sikrer vedhæftning, mindsker slitage, mindre oxidation, mindsker forbrug og fungerer også som rustbeskytter. Fås i flere viskositeter.
      SDS   
 • Petro-Canada´s PURITY FG WHITE OIL er en topkvalitets hvide olier med pharma kvalitet til brug indenfor levnedsmiddel- lægemiddel- og landbrugssektoren. De hvide olier er baseret på Petro-Canada Lubricants patenterede produktionsform, hvor der opnåes industriens absolutte optimale renhed med 99,9% renhed, hvor bla. oxidering minimeres.
       SDS     
 • Petro-Canada´s VULTREX™ G er røde heavy duty klæbrige fedter, der er designet til at smøre hjullejer, bøsninger, konge-stifter og chassispunkter, hvor der typisk forkommer vibrationer og stødbelastning, som kræver ekstreme trykegenskaber.
       SDS